Beques de col·laboració

Com cada any, us comuniquem que s’ha publicat la beca de Col∙laboració en Departaments que convoca el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, per al curs 2016/2017. Termini de presentació de l’1 de juliol al 15 de setembre de 2016 a la seu electrònica del Ministeri.

Ho podeu consultar a la següent adreça WEB:
http://www.ub.edu/beques/1r2ncicle/colaboracio/welcome.html

Pel que fa al projecte relacionat amb el Lab-Media, els interessats hauran de posar-se en contacte amb el professor Carles Ameller

 

Taller d’introducció al Mapping

mappingProfessor: Raimon Guarro
Durada del taller: 15 hores
Dies 7, 9, 11, 14 i 16 de novembre, de 17:00 a 20:00 hores
Mínim d’alumnes: 8
Màxim d’alumnes: 12
Preu per alumne: 65 EUR

Enfocament del taller:
Tot i que el Mapping és un format de creació audiovisual força normalitzat en el nostre context, continua revestit d’una mena de misteri que transmet la idea de quelcom difícil o inaccessible.
Encara que és veritat que en el Mapping s’ajunten diverses tècniques, cada una amb les seves dificultats, a aquest taller aprendrem els seus principis elementals, de manera que puguem començar a experimentar amb projectors domèstics i les nostres creacions de petit format.
Cada dia de taller reservarem una estona de pràctica amb problemes reals, que aniran agafant més pes a mesura que avancem i agafem confiança amb la tècnica. També veurem (de manera només introductòria) les possibilitats que ens dóna treballar amb programes d’edició 3D o de control d’interactivitat per a la creació d’instal·lacions o espectacles de Mapping.

Continue reading