Archives

All posts for the month maig, 2018

Com cada any, us comuniquem que próximament es publicarà la beca de Col∙laboració en Departaments que convoca el Ministeri d’Educació per el curs 2018/2019. Termini de presentació de l’1 de juliol al 15 de setembre de 2018 a la seu electrònica del Ministeri.

Consultar a la següent adreça:
http://www.ub.edu/

Pel que fa al projecte relacionat amb el Lab-Media, els interessats hauran de posar-se en contacte amb el professor Carles Ameller

 

mappingDurada del taller: 15 hores. Equivalent a 1,5 Crèdits de lliure elecció
Professor: Raimon Guarro
Màxim d’alumnes: 12 (mínim 7)
Preu per alumne: 70 EUR

Enfocament del taller:
Tot i que el Mapping és un format de creació audiovisual força normalitzat en el nostre context, continua revestit d’una mena de misteri que transmet la idea de quelcom difícil o inaccessible.
Encara que és veritat que en el Mapping s’ajunten diverses tècniques, cada una amb les seves dificultats, a aquest taller aprendrem els seus principis elementals, de manera que puguem començar a experimentar amb projectors domèstics i les nostres creacions de petit format.
Cada dia de taller reservarem una estona de pràctica amb problemes reals, que aniran agafant més pes a mesura que avancem i agafem confiança amb la tècnica. També veurem (de manera només introductòria) les possibilitats que ens dóna treballar amb programes d’edició 3D o de control d’interactivitat per a la creació d’instal·lacions o espectacles de Mapping.

Fer la inscripció

Continue Reading