Presentació

El Lab-Media es va crear a l’any 2001 gràcies a la gestió del Magnífic Rector Josep Ma Caparrós i del Departament de Disseny i Imatge. El projecte va ser elaborat pel Dr. Carles Ameller, que va donar-li la forma i l’estil de funcionament. Potser algun dia aconseguirem millorar l’estructura i el finançament i així esdevingui un veritable MediaLab.

Les instal·lacions i els equipaments del Lab-Media estan disponibles per a les necessitats de docència i de recerca de la Facultat de Belles Arts vinculades a les arts audiovisuals, la fotografia digital, el disseny digital, les arts medials en general, així com la producció cultural que usa els nous medis electrònics.

El Lab-Media està equipat adequadament per a la producció i realització de projectes de vídeo, creació sonora, fotografia, animació, disseny, art electrònic i instal·lacions multimèdia. En el 2017 hem creat la Unitat d’Experimentació en Narratives Interactives (UENI).

El Lab-Media és un lloc per a l’ensenyament, l’aprenentatge i la comunicació de tots els seus usuaris.

El Lab-Media organitza cada any tallers especialitzats i cursets de capacitació tècnica, que podeu consultar a la secció Formació. També organitza “càpsules” de formació de curta durada gratuïtes.

Des de l’abril de 2013 el Lab-Media incorpora els materials físics de la Mediateca d’Imatge

El Lab-Media és un equipament imprescindible per a la docència i la recerca de la Secció d’Art i Cultura Visual de l’actual Departament d’Arts Visuals i Disseny. Algunes de les assignatures s’imparteixen al Lab-Media i/o utilitzen els seus recursos. També s’hi fan activitats docents organitzades per altres seccions de la Facultat.

Responsables del Lab-Media

  • Carles Ameller, coordinador general
  • Diego Marchante, coordinador Mediateca
  • Germán Regueira, mestre de taller
  • Dolores Mendy, becària
  • Zenaida Reyes, becària

Adreça:
Adolf Florensa s/n
Edifici Aulari UB, primera planta
08028 Barcelona

Correu: labmedia@ub.edu

Telèfon: 934 039 894

  • Horari d’atenció al públic:

De dilluns a dijous: de 9:00 a 20:00 hores

Divendres: de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 20:00 hores

  • Transport públic:

Metro: L3, L9, Zona Universitària

Tram: parada Zona Universitària (Adolf Florensa)

Bus: H6 33 54 67 75 113 L14 L51 L57 L61 L63 L64 L 79 L97

marca_pos_rgb